Aamulla lähin heittämää normihomman lintusatulalla. Saldo 1.00h avg 123. Kylmä ilma kyllä tuntuu sisäkaluissa ku sitä joutuu henkesäpitimiksi sisääsä riipomaa.

Ateenassa sitte tiistai-iltana mäntii Plakan kuppiloita kattelemaa ja yhtee ängettii sitte syöpöttelemää ja pikkuse juopottelemaaki. Kuppila oli siinä Acropoliin kuppeessa ja siinä oli mussiikkimiehijäki vetelemässä paikallista humppaa, mikä meille kyllä maistu mainijosti. Meillä ei kova nälkä ollu ja jätettii kaikki alkusörsselit tillaamata ja se ei vissii oikee sille ravitsemusliikkeen pitäjälle laatuun käynny. No tilattii talon viinikirahvi pöytää viimesen illan kunnijaksi ja leivät ja levitteet ja ooteltii aika kauva sitä ruuvan tulova (No sehä on normitaktiikka ku oli alkuilta ja jymäytettävät asiakkaat vielä kyttäili omilla mörskillänsä).

Sitte tuli ne yllätysruuvat....mulla oli muutama lohkopotun siivu ja yks kepilline souvlakilihoja, muistaakseni noin 5 kappaletta, joista eka ja viimene oli syötävää ja kolme keskimmäistä sitkeetä jännettä, joista mie sain pahanmakusen purkan kyllä kätevästi loppuillaksi jauhettavaksi. Astalla oli eri sapuska, mutta muuten sama juttu.

Ja arvaatteha työ sitte mikä oli se vihoviimene yllätys....No sehä oli tietysti se Logariasmo (=lasku)...Voi perkele, siinävaiheessa kyllä pikkuse kuohahti ja aattelin, että joutuuko viimesen illan kunniaksi kunnon kärhämän vielä alottamaa ja aktiivisesti siihe myös osallistumaa, mutta hillittii ihtemme ja maksettii suosijolla se 43 eurova pelkästää tuosta hyvästä mussiikkisoitannosta, mutta kalliiksi kävi....pitkästä letistä ei ollu taaskaa muuta ku harmija. Vertailun vuoksi sunnuntai- ja manantai-iltoina ruoka makso vaan puolet tästä ja sitä oli 2 kertaa enempi, mitä nytte.

Sitte lähettii pikkusen tappiomieliala päällä ja molemilla niskat kyömyssä valuskelemaa mörskälle...Poikettii kuitenki toiseenki kuppilaan Irlannin kohvikille, ja mie sille myyjäneitoselle kyllä sepustin tuon meijän ruokahomman ja sanoin, että saapi nähä mite tässä Irkkukahvin kanssa käypi. No siinä kävi iha hyvin. Nyt ei pitkästä letistä sakotettu ylihintaa ensinkää...mikä piristi mieltä.

Sitte mörskälle ja siellä yhet oluset vielä helttaa omalla hienolla baarilla. Tuossa Acropolis Select hotelliissa mie oon ollu 2 kertaa aikasemminki, ja voin kyl suositella. Aamupala on iha ok ja henkilökunta kohillaa ja avuliasta. Maratonia ja muutaki ajatellen se on huippupaikalla, vaikka taksikuski nytki varotteli iltahommista, ku siinä on vissii pikkuse "rauhatonta". Jokahineha tietää, mitä tuo "rauhatonta" meinaa ku kyse on suurkaupungista. Netistä jos tillaapi ite, kannataa kyl katella useammasta paikasta. Nytki saman huoneen hintahanuri oli 70-105 eurova samoille päiville. Ens viikonvaihteessahan (8.11) siellä olis ollu tuo Maratonki ja kyl pikkuse harmitaa. Ois ollu mukava katella, mut se ei muute kotisouviloijen takija nyt onnistunu. 

1257070564_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Likavitos-kukkula kuvattuna Acropoliin reunalta lenkutuksen ohessa.