Kuvija tästä palaverista mie lattailen sivulle 15 muutamalla kommentilla varustettuna.

Eile illalla oli sitte kauvan ooteltu Reittiennätysjuoksun osanottajien ja järjestelyorganisaation yhteinen tilaisuus, jossa oli tavotteena tasottaa kesän kilpailuista kertyneet palkintorahat ja ponsorien rahat ja suunnitella seuraavan vuuven kisoja. Tähän tarkotukseen varattujen rahojen tasottamine onnistu ihan nappiin yli budjetin ja kaikkien odotusten.

Oma kopukkahan oli siellä päivähuollossa, josta venähti kakspäivänen tälläki kertaa. Piti lähtijä organisaation muonitusvastaavan Pietron ratsukolla. Tankkaus alotettii jo hyvissä ajoin heti ku Pietron heppa liikahti laukalle. Sopivasti aurinkoki pilkisteli taivaalta, ku laivalla seilattiin yli Haimilan selän Haapasalon huvikeskukseen. Pietro oli pitkällä siimalla saanu ainaki kakskilosen lahnan edellisenä päivänä ja suolannu sen, ja sitte se laitto kalan savustuspöntöön ja sinne jonkun hikisen palikan. Homma hoitu kyllä terkijämiehen ottein ja sieltä se hetkosen päästä taiko esiin sopivankypsän maukkaan antimen, josta riitti meille kaikille nieleksittävää. Sitte myö jatkettii oluven ottamista.

Ricardo meni lämmittämää saunaa ja Pakku oli touhussa mukana. Siinä ei kauva nokka tutissu kus oltii jo lautehilla parantamassa Telluksen asijoita ja kuntoo laitettii omat ja kaikkien muijenki asiat. Sitte takasi pirtille ja käytii yöllä könyvämässä päärakennuksella ja tehtii silmämääräne tupatarkastus kuun valossa myös muihi kiinteistöihi joita huvikeskusken aluveella oli. Paukulla oli kunnon vilmivehkeet mukana ja se sai varmasti hienoja kuvia. Uunon muutamalla megasella ei tullu muutaku mustaa aukkova monesta kuvasta. 

Olusien jälkee sitte siirryttii nelikymppisiin ja loppurutistuksessa saatii vielä puolet tuhottuva kasikymppisestäki, jotta reissu oli kyllä mainio ja seuraavalle kauvelle lupauksia antava tuon rautasen loppukirinki suhteen. Kisajärjestelyt ens vuonna hoijetaa sunnilleen samalla sapluunalla. Hyvää organisaatiotakaa ei kannata juuri isommin ruveta muuttelemaan. Ruvetaa jo valmistautumaa seuraavaan kisakauteen ja ootukset on korkialla.

1254412454_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vasemmalta: Paukku, Ricardo ja Pietro