Töistä ja muusta masentumisen jälkee lähin lenkille Kalalammen suunnille. Mullahan oli nyt pohjilla 3 päivän "lepo" näistä lenkkihommista. Todellisuuvessa levosta se oli mahollisimman kaukana. Vuorossa oli pikkune kiihyttelyharjotus. Vedot meni kyl sillee, et en muista aikasemmi yli 160 sykkehiä kaikissa vetoloissa konneesee saaneeni? Maksimit 164, 166, 166 ja 163. Tuo viimene sattu tuohon Kalalammen kivikkoalamäkkee ja siinä oli välillä lähes vappaauintiosuus ku vettä oli puoleen sääreen polulla. Se sivakoitii kyllä pahemmin hölläämättä roolaten. Saato hommaan kyl vaikuttaa tuo viime päivien adrenaliinin kohovamine ihan huippulukemiin, en tiije?

No sitte lähin noihi siivoushommiin ku nekii on saatava täl viikol tehtyvä. Hiissailin itteni ekaks Nastolaan, sitte Orimattilaan ja vielä piipahin Detroitissa. Koniha oli lähtiessä kovassa kunnossa, mutta tullessa ei ennää ollu. Hällyytysvalorivistö on taas pikkujouluajan lähestymisen kunniaksi sytytetty, ja takapaksin ku nostaa ylös sieltä vasemman takasuuntimen kohilta lirisee aina sankollinen vettä, vaikka ois poutapäiväki. Pitäs vissii viijä koni tuonne Saharan laitamille ja lyyvä sillä rahoiksi. Saharaan mie kyllä saatan joutuva lähtemää muutenki, jos nää takaiskut vielä tästä jatkuu usiamman viikon. 

Huomenna pitäs sitte vissiin tilata taas konille päivähuolto, jossa normaalisti mänee ainaki tuo kakspäivää. Tahtihan on nyt semmone että ilta ajova ja kaks päivää huoltova. Eikä tää oo kyllä sen huoltohenkilöstön vika, vaan totuushan on että ruuna on täys paska ollu jo syntyvessään. Seuraavaksi meinasin ostaa itelleni auton tuon hevosen sijaan ja mulla on yks ainut ehto: Sen nimessä ei saa olla ainuttakaa L-kirjainta, ku mie nykysin jo siitä kirjaimestaki saan raivarin jostaki syystä. (Eli Volvo, Lancia, Lambortsiini ja muut, joisa tuo maaginen kirjain essiintyy eivät nyt tuu kysymykseen alkuunkaan). Tosin hevosella meinaan kyllä ajella vielä niin kauvan ku siinä ovet pyssyy saranoilla tai niin kauvan ku hermot ja ennen kaikkea ponsorien hermot kestää...

Nytte meinasin käyvä valmistautummaa hetekalle hytkähtämisseen ja viikonlopun Pieksäkylän puolikkaalle....