Ei tullu tännää isompia takaiskuja (ainakaa toistaseks). Oli reenihommista välipäivä. Muuten tuli päivälle kyl tarpeeks pituutta. Välipäivän kunniaksi kuitenki kävin satulahommissa vajaan tunnin pätkän ennen rättisulkeisia.

Pätkän jälkee lähin jatkamaa tuota vielä kesken olevaa rättisulkeistouhuva....pikkuse tympäsi jo koko homma. Eikö tässä viikonloppuna parempaa tekemistä ennää löyvä ku pölysien tehtahien nuohous? Ei oo kaikki tallella kääkällä ollu ennää pitkiin aikoihin tuolla sunnalla, jossa aivotoimintaa vielä pitäs jonkunverran tallella olla.

Lähellä viimestä rättisulkeistannerta oli taas aika läjä romuva....moneskoha polkupyörän raato tuo oli jonka tän vuuven aikana oon lojumassa nähny?Varmasti on niitä ollu useampi kymmen. Nyt oli täl kertaa tuosta raadosta joku tarvinnu etupään. Oli siististi laikalla vejetty runkoputket poikki ja loput tuotu syrjäselle parkkipaikalle....voi perhana ottaa pikkuse pattii tää nykymeno...joltaki pojalta tai tytöltä nyt vissiin sitte puuttuu pyörä tai isukki on joutunu tillaamaa uuven. Taijan viritellä semmosen patterikäyttösen nettikameran sinne "paskaparkkipaikalle" ni sais tekijät kiinni. Saattasi kyl siitä hommasta joutuva ite liisterii...kai senki kameravirityksen joku pykälä kieltää...eihä niitä konnia saa sillee säikytellä ennää nykyvää, niillehä saattaa tulla joku rauma nikamii ja se ei oo hyvä juttu ensinkää. Paskanko väliä tämmösen umpirehellisen satavuotijaan raumoista ennää on.

Mie koitan viritellä ihteni taas pitkästä aikaa huippurunouven pariin, jotta saisi kaali pikkuse posetiivisempia ajatuksia ilmoille:

"Torressa pitäs olla pallilla, koska Uunon reenit on hyvällä mallilla". Lähde: Uunon parhaat 2009.

Tuohan on nyt pelkkää toiveajatteluva ja sitä ei niin vakavasti pijä ottaa. En ota miekää, ainakaa pajo tänää. Huomenna saatan ottaa jokusen tulevissa kinkereissä?

              1249666888_img-d41d8cd98f00b204e9800998e    1249667007_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siin on se paskaläjä sieltä parkkipaikalta. Mie hommasin itelleni vahtikoiran. Nyt ei tarvihe pelätä varkaita eikä murhamiehiä. Koira pittää ne kaikkil loitolla.