Eile tuli sitte sen persehinkkauspäivän päätteheksi hinkattuva monoja ekaks siellä "toissapäiväsellä" pukkikurssilla tunti ja päälle sitte Kuntotalon jatsiloissa Wilson Kirwailtii vajaa neljä tuntinen. Tarpeeksi tuli noista liikunnan iloista nautiskeltuva eile. Amulla sitte kirvailtii näitä kipeitä lihasten paikoja.   

Sen tunnin hyvän alkeisopiskelun aikana tuntu hetkittäin, et tästä jotai tuleeki, mut sitte ku alko ne käytännön jatsit, ni perkele kaik ol unohtunu tai orkka ei osannu yhtää soitaa meijän jalkojen tahtii....Pitäs visii tehä valitus tästäki, senkerran ku jotai järkihommaa on yrittävinää ni soittajat ja basistit mokaa koko homman. Näytti kuiteski siltä että tuo Pekka Niskan Pojat on noissa piireissä suosittu yhtyve, ku Lappeenrannasta asti oli porukkaa ja koko iso lavetti ihka täys, ja paljo iha ouvon näkösiä naamoja, vaikka tuossa omassakaa taulusa ei kehasemisen paikkaa oo. Jonku jalkoloijen tahtii ne näytti monesti kyl soittavanki....No kyl myöki Astan kanssa vejeltii ihka hiki päissä usiampaa otteesee, ja tyylikkästi iha ilma mitää tyyliä. Pitäs visii käyvä usiammi ni oppisvat nuo muusikotki paremmi meijän tahtii soittamaa.

Amul heräilin ysin tienoilla ja kahvikeitoo ja sitte kattelin tuntikausia tuota kolmeosasta Pariisin historiasta kertovaa ohjelmaa. Sitte iltapäiväl lähin 40 minuutin palauttavalle  laahustusreisulle jalkapelillä. Saldo 0.40h avg 125.

Laitan tuoho yhen kuvan joskus 70-luvin alkuvuosilta. Kuvan laatu ei päätä huimaa, mut se on otettu sieltä Louvren edestä Parriisista ku Uuno siel kipasi nuoruutesa kukuloilla. Horsmakukkuloihi päin ei sillo tuhlattu ajtustakaa, kaikkee muuhu kyllä tuhlattii elämää, rahaa ja mutaki tähellistä. Sinne muistaakseni tuo Napoleon III teki oman korsusa joskus. Se oli eri Napoleon ku se Bonaparte, joka eleli pikkuse aikasemmi. Se tais ne hallitsijan hommat lopetella 1815, ja siitä on jo pitkä aika. 

"Uuno veteli ilman tahtia, pelihousutki repesi kahtia, takajalat ol aamul kipiät, koko runko ynnä hipiät". Lähde: Uunon Parhaat, 2009.

1239632423_img-d41d8cd98f00b204e9800998e