Aamulla pienen aamumutustelun jälkee kukonlaulun aikoihi lähin jalkapelilenkille. Tasavauhtisesta kestojurmootuslenkistä selvittii kyl aika helpon olosesti, ja oria piti toppuutella usiampaa otteesee, ku meinas vauhti ja sykkeet nousta väkisi falsettilukemii, ja se ei ollu tän lenki päätarkotus. Saldoski sain tuosta 1.0 h avg 134.

Päivällä hain hevoselle uuvet kesäkumitossut. Onneks on tuo kahvitunti keksitty, ni saapi yleensä tuon päivän sillä pelastettuva ku siellä yleensä sontaa puhutaa torven täyveltä, ite siel etunenissä. Muute ei tulis mittää koko touhusta. Työpaikalta ku mie pääsin erkanemaa, käin hakemassa viel konii uuvet kavioijen pölysuojat. En kyl perkele tienny, että ne oli semmoset tee se ite miehen tekeleet. Ekaks aattelin et tökkään ne paikoillee enne ku meen sisälle, mut ku pihalla paketii aukasin, sillä oli neljä muovin palasta ja rautalangan pätkiä. Hermo ei pitäny, ja lähin niskat kyömyssä ja itku silmässä sisälle. Virittelen ne rautalangat sitte ku oon henkisesti enempi valmistautunu siihe sitte ehkä joskus...

Illal oli sitte vuorossa pikkuse kovampaa lumpioijen rasitusta myös jalkapelillä. Saldo 1.0 h (sis. 10 min verr + 8x3 min 140/150 pal. 2 min <120 + verr 10 min). Suht ok ku ei tavinnu vejellä iha täyttä.

Laitan tuoho viel kuvan tuolta Ateenasta. Kuva on otettu Likavitos kukkulalta ja siinä keskikohilla on kuulusa hevosenkengän muotonen Panathinaikos stadion, jossa on sen ainoon oikian maratonin maali. Se nimi takottaa "Kaikille Ateenalaisille", jos joku ei sattunu tietämää...

Uunoki on näköjää sekoillu taas pääsä ja näijen runoloijesa kanssa. Mie laitan sen ouvoista jutuista taas tähä yhen, jossa ei paljo taaskaa järkiä näy:

"Siel ei tarvi kelloo rukata, persuksista ku alkaa pukata, horsmaa sekä tuonen liljaa, sillo ollaa ihan hiljaa". Lähde: Uunon Parhaat, 2009.

 1239115745_img-d41d8cd98f00b204e9800998e