Kaheksan hoon sikiät yöunet takana ja herätys vasta puol yheksä. Normaalia ruuvan survomista suuhu ja jäsenien venytyksiä, jotta sai konneet tartattuva ja pientä lämpövä vanhuuvenheikkoihi luihi ja ytimii. Sitte rättilöijen haalimista saunalta ja muulta ja tallii virittelelmää pääsiäismunamankelia käyttökuntoon. Piti sarvien ympärille laitella pikkuse lissää teippiä ku tuo punos oli sarvista lähteny purkaantumaa. Jokoha nuo linnut on ihastunu siihe teippiikii? Sitte ku miun pyöräilystä aika jättää joku sais hyvän lintusyötin tuosta Retku-Superista, erityisesti satula on niijen suosikkiruokaa.

Sain homman hoijettuva ja sitte vetkutin Valkealan motellin kohille, josta kiekkasin takasi ja Raviratan ympäri ja Kuusankosken suuntaan ja toista reittiä takasi Kouvolaan. Pyörätiet oli jo kaikki sulanu ja hinkkaustahti senverra ripiämpi, et aika oli 10 min vajaa, joten sotkin viel tässä Lehomäjellä sen puuttuvan ajan. Kesää pukkaa päällle aika mukavasti.

Laitan tuoho kuvan tuolta v. 2007 Kankaanpään Maratonilta jossa tuo Jesperi poika (14v.) juoksi ekan (ja toistaseks vikan) maratoninsa ja sai lopputuloksen: 4.21.06. Pojan vauhinjako oli semmone niiku ekalla maratonilla ylleensä eli päin persettä. Puolen välin aika oli jotain reilut 1.52. Lopputuloksissa oli n. 13 juoksijaa Jepun eellä, joilla oli puolessa välissä huonompi aika ku sillä. Kuva on heti maalin jälkee, jossa pojalla on jo kippo kourassa ja vissii räkää nenässä ku siellä suunnalla pitää tuota kaivuuhommaa tehä (tullu isääsä). Nyt mie lähen rättisulkeisii ja eilisen makkarakeiton lapioimiseen...

"Vetäs Uuno pyöräskaban, naama sil ei ollu hapan. Oli ilon virnees nassu, kaikki tiesi, tuo on hassu". Lähde: Uunon Parhaat, 2009.   

1238937048_img-d41d8cd98f00b204e9800998e