Ratsukko oli rauhottunu eilisen aamun riehakaasta tempoiluajosta lähes tasaseen menoon. En tiije mikä hitto sitä oikee riivaa? On vaan aika paskamoine juttu, ku sen kyytii ei voi satarosenttisesti luottaa, eikä varmuuvella tiije millo se heittää ihtesä tienposkee peräsuoli pitkällee huilailemaa, vai mäneekö virheettä sinne minne pitääki.

Työpaikalla jatkoin itkuva sen eilisen sijakastyön kanssa. Ja lissää pukkaa eemelistä ja puhe-elimestä uusia, kahta kauhiampia työehotuksia. Tästä myö ei kyl hengissä eläkkeelle enää selvitä, ei sitte millää, eikä ainaskaa selväjärkisenä. Siitä ei oo kyl pelkova ollu enää pitkää aikaa muutenkaa, ilman näitä kahta kauhiampia työehotuksiakaa.

Nyt se lykkää kapuloita uunonki matkarattaisii, ku kaiken maaliman lintu- ja possulenssut painaa maalimalta päälle. Uskaltaako tässä tämmöne ikivanha kääkkä, jolla muutenki alkaa olla vaikiaa tuo pystyski aina pysymine, enää  mörskän ovia aukasta ku ulkona oven takan vaanii lenssuset linnut ja possut valmiina tauvin tartuttamaa, häh? Taijan tän päivän jälkee pitää mörskän ovet ja ikkunat visusti muutaman viikon kiinne ja vejellä verhot ja kaik sermit ales ja tarkkailla vähä tilannetta mihi se siitä kehittyy. Parasta ois varmaa peruuttaa se Lappeenrannan puolikkaalleki osallistumine ku on niin pirun tautista tää elo nykyvää.

Hinku olis kyl hirmune tuonne L-rannan puolikkaan lähtölakanan alle kuopimaa. Harmi homma ku joutuu nuo Vapun seuvun normaalisti hyvät huimausharjotuksetki siirtämää myöhäsempää kesää tän perhanan huippu-urheilusekkoilun takija....pahaksi on tääki tauti jo Uunolla päässy (jotta eläkkeelle sen vois jo huoletta siirtää ansaitsemaa). Ja tästäkää se ei hengissä kyl selvijä, sen voin sanova takuuvarmasti.

Alottelin jo tänää tuota L-rantaa silmällä pitäen tankkauksenki hiilen syömisellä ja hydraatin juomisella. Niitä oon napsinu ja naukkaillu pikku hiljaa työn lomassa. Naama ja nessu alkaa olla jo aika mustana, ja nyt alkaa jo nayttää homma aika hyvältä.Tiije sitte, onko sittä mitää hyötyvä ikinä ollu, mut en oo sitä haitallisekskaa huomannu. Ylleensä kolme päivää mie oon niillä vattanahkan sisäpuolta kuuraillu, enne mukamas tärkiämpiä koitoksiani......

Tössimissession jälkee kotona vetelin ylätiellä interciti- harjotuksia neljän kappaleen verran. Mainiot on nuo verryttelypolut. Saldo 0.30h (sis. 10 min verr +4x1 min, pal 1 min + 10min verr. max 158).

"Hiekka pölisi ja aurinko paisteli ku Uuno hiekkatiellä juoksuansa maisteli ja vetojensa kanssa taisteli". Lähde: Uunon Parhaat, 2009.

  1240933515_img-d41d8cd98f00b204e9800998e