Ei satanu yli 2 kg:n kiviä eikä meteoriitteja, joten pyörällä sytkyteltii aamulla auringon noustessa...hieno alotus tälle aamulle, ilma oli mitä mahtavin, muutama aste vissiin pakkasta ja täysin pilvetön taivas. Saldo 0.40 h avg 122.

Aamupäivällä oli puolen tunnin lumpiojen hieronta tuolla työpaikalla Caron toimesta. Tuli pikkuse ekan jalan jälkee sanottuva et tais likka väsähtää...ei ois kannattanu sanova. No itepä nahoissani ja lumpioissani kärsin. Tuo on kyl hieronta-ajaks pikkuse lyhyt, mut varmasti tyhjää parempi. Täytyy yrittää sinne ja ängetä aina ku vaan pääsee.

Töistä ku kotiouvuin, alko taas tää ijänikuine rättisulkeistaistelu...sitä näissä hullun hommissa kyllä riittää ku pari lenkkiä päivässä joskus heittää. Kone pyörii keskimäärin varmaan kaks kertaa/pvä. Nyt illalla oli sitte kyseessä tositoimet jalkapelillä ja irvistellen kaikille vastaantulijoille. Kyllä ne hullun erottaa jo ventovieraatki kaukaa ja pysäyttelevät ja etee ja perää huuteleevat. No eipä juuri hetkahuta vanhan kääkän menova sinne eikä tänne...ihka sama mite tällä nää vähäset loppuvuotesa kuluttaa, ja on tuo juokseminen yhtä hullua hommaa ku joku muuki mukamas järkevämpi homma. Mie en juuri enää nää missään mitään järkiä, en pienintä hiventäkää. Mut mukavata tää on kuitenki elo. Saldo 0.55 h (sis. 15min verr. + 25 min avg 156, max 161 + 15min verr.). Lyhkäsemmän lenkin ennätys on tosiasia! Lumpiot pelas yllättävän hyvin, johtuuko hieronnasta tai siitä et oli vasta 3. juoksulenkki täl viikol?

Laitan tuoho kuvatuksen muutaman vuuven takaa, sillo ku mie olin pikkuse paremmassa lihassa...Nyt ei kun saunaan oikomaan kaikkia jalkoja. 

"Kävi Uuno jalkalenkillä, sen päälle istui penkillä, huohotti ja henkee sisääsä veti, kohta jo kuukahti ja kutsui peti". Lähde: Uunon Parhaat, 2009.

1238691161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e