Hienoja päivä ja iltoja on pukkaillu, ja hikiä pikku lenkin merkeissä nyt illansuussa. Pieruva ei pukannu ei muutakaa ylimäärästä kamaa mihinkää, eikä housuihi. Mukava oli jalkalenkkiä heittää ja vettä veskii. Jalkalenkkien vähyyden ansiosta vissii lumpiojurmotuski oli pienempää ku viime viikkoina normi-iltana. Lenkki oli kyl lyhkäsen puoleine. No eipä innostuta, ylleensä se nykäsee olion maanpinnalle aina aika nopeesti ja kukkopäin, jos liikaa rupiaa intoilemaa minkä tahansa asian (paitsi tän lenkkeilyn kanssa ei voi liikaa intoilla mitenkää, yleensä intoilee liian vähän) kanssa. Saldo 0.40 h avg 145. Huomenna lupaan sen aamulenkin tehä pyörällä, jos ei sada yli kahen kilon kiviä tai meteoriitteja.

Iltapäivän kahvitunnilla tuli Sanna Peen kanssa puhetta lenkkeilyn alottamisesta ja sillä oli käsissä joku ohjelmanpätkä alkuliikehtimisen alottamiseksi. Mie lupasin heti Sannalle kuuskulmalaatikollisen 8% olutta, jos se tuon useamman kuukauven ohjelman loppuu asti tekee....Hyvä juttu, jos sais jonku höynäytettyvä lisää näihi hullujen ja puolhullujen hommiin, vakka väkevän oluven voimalla. Vetovaha myö ei lyöty, mut kyl mie sen kuuskulmalaatikon ostan kävi Sannalle mite kävi ja huitasen sen vaikka omii huiviloihi, jos se ei Sannalle kelpaa.

Laitan tuoho viel yhen kuvatuksen tuolta mökkimajalta, ku se tuppaa nii mielessä olemaa....ja ku tuo perkeleen rillikii siellä savuttelee omiaan...

"Uuno näkkileivän naamariin nakkas, ja vessanpönttöön kakkas, ja kustaki ruikkas, ja "heippa" pojille huikkas, ja lähti lenkille ulos, siellä näytti siltä, et kesä on tulos". Lähde: Uunon Parhaat, 2009.

1238605566_img-d41d8cd98f00b204e9800998e