Joopa, tän aamun toimet alko kahvittelulla ja aamun tasteluharjotuksella. Hiiviskeltiin ihan mukavalla mielellä lenkille vartin yli kukon. Tuo kevään tulo vetää kyllä suupieliä väkisinki hymyn tapaseen, ku on ammulla jo valosaa ku tarpeeksi vejättää lähtövä. Saldoksi 0.50 h avg 130.

Puoliltapäivin oli taas tunnin lumpiohieronta Carolla. Harmi ku tuntuu ihka siltä, ettei siitäkään apuva tuoho jurnutuksee löyvy. Tais olla jo toisiksvika reissu 10 hieronnan satsista. Kyllä siellä on sitä asiantuntevasti käännetty ja väännetty ja lihastenpaikkoja vatkattu mut vaiva tuntuu vaan säilyvän entisenlaisena. Tuo tiistaina tapahtunu pyörän takarenkaan pasahuski estää nyt isommat intoilut tuoho kannikoijen hinkkaamiseen. Huomenna on muutenki reenailusta välipäivä ja on tarkotus käyvä sen tekarenkaan kimppuun.

Illalla oli tarkotus vejellä pikkuse ripeempi satsi ja jalkapelillä, ku muutakaa peliä ei oo saatavilla. Aluks lönköteltii taas varttitunti tuoho Mikkelintien alitustunnelille ja siitä sitte urut lähes levällee. Pumppu tako, aikaa palo ja maisematki vaihtu. 30 minnuutin ähellyksestä satii avg 152. Iha ok.

Laitan vielä tuoho kuvatuksen toisenlaisesta ähellyksestä viime kesänä tuolta Kivijärven mökiltä....pelattii korttia, kiroiltii ja juteltii muutenki mukavia kahen vanhimman poitsuni kanssa, Olutta ei juurikaa lainkaan juotu, niinku ei siellä muutenkaan, kun se mökkiporukka on siellä semmosia enempi raittiusihmisiä. Tekasin kuiteski tuosta "rikkikuvan" ja malliksi kuvaan retusoin yhen tölkin, jottei ihmiset luule et oon iha sekalla. Oli aika mukava reissu....nyt kaali tyynylle ja unta siihen.....jotta jaksaa taas huomenna poukkoilla ympäri pitäjää naama rutussa.