Verhot heilu meijän makkarissa kuorsauksen voimasta yheksää asti. Homman alotin puolen yön maissa, kun oli tuo jälkiksvuston kotiutumine ehjänä varmistettava ja aikaa kulu nuijen oviloijenki testailussa mukavasti.

Palauttavan aamutaistelusatsin vejin nyt pyörällä, polvilumpiota illalla olevaan tiukempaan juoksusatsiin säästellen. Saldoksi lauvantaipyöräilystä: 0.50 h avg 113.

Valmistauvun nyt huolella tuohon listotushommaan ja nuijen ristipäijen ruuvailuun. Niittä oon suunnitellu laitettavaksi kolmeen listaan yhteensä 8 kappaletta, ja käin valmistajan ohjeet huolella läpi ja nesteytyksen alotin jo eilen. On kyl pikkuse työlästä ja kallista hommailla kaikkia tarvittavia vehkeitä, mut nyt alkaa olla suurin osa kasassa. Vielä on ajettava Lappeenrantaa ja Imatralle, ku meisselit loppu keske Kouvolasta. Kasassa on vaan 55 meisseliä, mut puuttuvat saan varmaan kasaan ennen iltaa, kun homman alotan. Kuvassa Click 25 on tarvittavat tarvikkeet, jotta kolme vuorilistaa saunan siäpuolelle saadaan laitettuva. Pikku hitsailuhommaa on vielä noijen vasaran näkösten vekottimien toisenpään korjailussa.

Ristipäähepun eli valmistajan ohjeistuksessa oli lisäksi vielä pikku puutteita: Kannataa vielä varautua lekan käyttöön. Sen oon varannu autotalliin oven viereen. Kyynärsauvat kannattaa varata ajoissa, jos tulee nuijen alimmaisten ruuvien ja sitä kautta omien jalkojen kanssa ropleemoita. Käsipainot on sentakia ku fyysisetki voimat aina loppuu kesken ristipääruuvien asentamisissa. Homman voipi keskeyttää ja kuntoilla pari kolme viikkoa välillä ennen seuraavan ruuvin asennusta. Iso jakari ja putkitonget on vesivuotojen varalta, kun niitä aina sattuu nuijen ristipäijen asennusten kanssa. Sammutuspeite on sitä varten, jos omat pelihousut ja muukin tulenarka syttyy palamaan kesken asenteluja. Kahen puukon ja leipäveiten esille kaivaminen on sitä varten, jos hommassa menee kuitenkin joku pieleen kuten aina, ni voi vetasta iteltää ranteet auki parhaalla käteen supivalla kapistuksella ja sitte lisäksi vielä varmuuven välttämiseksi jos hermopuolelle tulee lisäongelmia on tuo pillerisatsi. Sitä voi myös käyttää lopputuloksen varmistamiseksi enne ranteijen aukasuva.

Jälkikasvuston oon ohjeistanu myös seuraavasti: Jos oon enne puoltayötä pilleripurkit avonaisena, ranteet auki revittynä ja taju tantereen puolella, ja jos on vesivuotoja, sillo menkää ekaks sulkemaa kiinteistön pääsulkuventiili lisävesivahinkojen estämiseks ja samalla ottakaa se leka autotallin vierestä ja survokaa sillä lekalla nuo parimilliset ristipäät ja listat kiinni saunanoven karmiin. Sitte soittakaa hautausurakoitsijalle ja jos ristipäät pysyy karmeissa, pitäkää kunnon juhlat kaiken kunniaksi jos oluita on vielä jälellä, jos ei oo hakekaa jostakii...

Illalla ehkä alotan homman jos oon henkisesti siihen kypsä ja jos saan sen valmiiksi, tulee siitä jo kaheksan ristipään kiinnitystä neljässä päivässä ja se hipoo jo Uunon ennätyksiä...

...Kuuven jälkeen lähin tuohon jo ennakkoon arvioituna tuskasaan eläinräkkäykseen (tästä ilmasusta jo kaikki HUIPPU-urheilun vastaanlaittajat saapi lissää vettä myyllyy satavarmasti, mut viisvitosta ei juur haittaa). Varttitunnin hiippailin Mikkelintien alitustunnelille, josta yleensä rääkkäys alkaa ja yritin latautuva henkisestikin koitoksee...tuntemukset koivissa kaikinpuolin ok. Tunnelilta sitte lähettii koitoksee... satakuuskytä oli lasissa jo muutaman hetkosen perästä ja ajattelin mitenköhä tässä kääkän käypi, lasissa oli ilman muuta liian suuret lukemat! Lukemista viis veisattii ko halut oli kohillaa ja paahoin vaa mänemää minkä kintuista ja sukista mehuja irtosi...hyvi tuntu irtoavan ainaki sukista, pottuvarvas pilkisti jo lähtiissä vanhahkojen sukkien etuosasta. Siinä vilahteli autoloita, koiran kuusettajia ja selkä eellä lenkittäjiä vastaan mut uuno veteli elämäsä hurmiossa mänemää. Hyvin jaksoin loppuu asti muutamaa pikku hetkosta lukuunottamata vejellä koko matkan lähes maksimi veto päällä koko ajan....Testilenkin enkka parani paria sekkaa vaille 2 minuuttia ja avg pari pykälää...Hyvältä näyttää L-rantaa ajatellen (toistaseks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Pikkuset ohjelman mukaset peesailut perstaina oli varmaa ihka paikallaa...Saldo: 1.10 (sis. verr. 15 min + täysil? 35.44 avg 155 +20 verr.)

Pitäskö listat laittaa tänää (ja pilata muuten hyvä ilta) vai jättää huomisee??? Siinä pulma, jonka ratkasuu taijan miettiä oventestausvehkehien kansa... 

   Click 25. Osa valmistajan ohjeijen mukasesta, kaheksan ristipään ruuvaamisessa tarvittavista kamoista (meisseleitä puuttu vielä 65 kpl).