Hohhoijaa...amulla taas lykkäsi myrkkyvä keuhkoo tuon tementiittoksen eli normihomman kanssa. Lähin aikasee (n. kymppiä vaille kukko) tennarit jalassa kuistelun tarmotukseen...avaimet kopattii rennosti mukkaa ovesta, jottei tarvihe ryskää kaikkia hereille ku takasi änkiän. Saldoksi 40 min avg 138.

Sitte jatkoin päivän ohjelmointia rättisulkeisilla...ja pesukonneet pyörimää. Suihkutus ja työromppeita niskaa....mut siihe loppu tuuri: Avaimet oli pöllitty ja kesäkalossitki varastettu samalla. Sitte muistin, että avaimet oli verkkapuseron taskussa ja pusero nyt koneessa pyörimässä. No eipä niitä avaimia oo pitkiin aikoihin pestykään, jotta ei kai se iha turha homma ollu. Laitoin suosiolla talvikalossit jalkaa ja huikkasin vaimolle sänkyy, et ottaa avaimet pois koneesta jos ne ei peseyvy haihuksii ku kone lopetaa survomisen. Kesäkalossit löyty myöhemmi illalla lämmönjakohuoneesta???Konille ja töihin.

Siel ei mittää normaalista poikkeavaa ollu...tulostimet toppaili ja kaikki muuki mäni tavallisee mallii. Neloselta kotia, pikku syöntiä ja juontia ja lasioven asennukseen...tuo on helppo homma luulottelin itelleni ku karmi meni nii kätevästi eile paikalleen. Mut eipä ollukkaa, taas pitkälettiä vejätettii. Lasi asentu kätevästi paikallee ja meni kiinnikin, mutta lukon perhanan jälkee ei enää menny...ja kaikki maholliset säädöt oli jo kaakossa...Ei auttanu muu ku vaimon nyhtää karmin välistä villat pois ja miun löysätä toisen puolen karmiruuvit ja ropsutella kiilat pois....ja sitte alotettii koko homma alusta..Siin meni aikaa ja tupakkia mut viimeseltä pääsin illan tennaripikakurmotuksee: Saldo 30min (10 verr + 10 150 -> 162 + 10 verr).

Mie viel laitan tähä nuista Sepeteuksen ylivertasesta lauvantaigaalasta alkuillan otoksen niinku lupasin. Se on otettu alkuillasta ja sieltä rauhallisemmasta päästä ennen poolinkeja. Myö toiset kateltii kade mielellä Juhlasepen menova lattialla...siin ei paita päällä pysyny eikä paljo muukaa kampe. Myöhemmän illan kuvat on lähes kaikki julkasukiellossa...lopputilin uhalla. On se Sepe kyl mukava mies ja komia nuin vanhaksi mieheksi. Yleensä yli viiskymppiset on yrmeetä sakkia ja jo ihan uunoja, mut ei Sepeteus. Kyl oli mukavata!!!

Click 6.