Rauhallisen ja sikeän 9,5 h:n punaviiniyöunen jälkeen aamutaistelu siirtyi päivätaisteluksi. Suunnitelmissa oli pyöräillä itään niin pitkälle kun pyörätietä riitti ja sunnitelma nyt piti myös käytännössä. Taisto-osastoon kertyi mukavat 1.45 h avg 133. Osa ajasta meni tuon väliliha-alueen turhanpäiväseen tuuletteluun, kun varttitunnin välein joutui tikkusia kannikoita nostelemaan satulasta välialueen tuuletuksen ja verenkierron varmistamiseksi. Asiaa ei hepottanut yhtään tuo lintujen raudalle nokkima satulan välialueen kohta....Sen sais kyllä helposti vaahtomuovilla ja teipillä reerattuva, mutta eipä tuo niin paljon ole vielä haitannut, että toimeen olis pitäny ryhtyä. Takatullessa oli mukavasti vastatuuli ja sen sai kätevästi hyödynnettyä mentaaliharjoitukseksi....Nyt rättisulkeisiin ja miettimään uutta kohellusta...Sen paikka lienee noin metrin parin verran yläpuolellani...

...Kohellus jatkui kuitenkin syöpöttelyllä ja juopottelulla, jonka jälkeen vaakasuora asento alkoi miellyttää ja 1,5 tuntinen vierähti leppuutellessa väsähtäneitä jäseniä...Senjäkeen alkoi varustautuminen ylevämpiin hommiin välikatolle. Laitoin kahet polvisuojat päällekkäin maalarinteipillä lumpioijen suojaksi ja ei muuta kun katolle lautaläjä, porakoneet ym romppeet mukana. Taisto oli kovaa ja usko meinas loppuva kesken, mut aattelin että tänne en enää tänä talvena tule ja tein homman loppuun asti. Kyynyspäissä ei ollu suojia ja ne on nyt mustelmilla ranteista saakka...kertakaikkiaan viheliäinen paikka...klo 20 homma oli saatettu loppuun.

Sinne välikatolle perslauvotuksen välistä tippui ylimääräinen taisteluinto ja rintahommista illalla tuli täys torso: 30 min avg 133 jalkapelillä. Koko viikon satsi oli 11.15 h mikä on ajallisesti rupeaman paras.