Hyvin uinuttu yö takana. Suunnitelman mukasen peesipäivän aloitus normaalilla lompsa-hanskat-avaimet sydeemillä ilman taistelukohtauksia. Lisäbisneksenä kahen jälkikasvun kouluunvienti peltiruunalla ratsastaen. Onneksi on tuo viuhuva työaika ja saapi pikkusen venyttää alkua tarpeen mukaan.

Töistäulostautumisen jälkeen työpaikan pesuhuoneeseen ja siellä vessaan, jossa ulostelin sitten pikkusen jäykempää kamaa ja yllättävän kauan oottelin kiekuroijen ilmaantumista. Rupesi kyllä ihmetyttämään mistä ihmeestä näinkin pieneen ukkeliin kerääntyy nuin paljon kamaa yhen päivän aikana. Oli hienoa huomata, että ikämieskin pystyi vielä näin ylevään ajatustenjuoksuun, ettei tarvi rajallista aikaansa ja vähiä yläkopan jäänteitä käyttää joijenkin turhanpäiväsien sontahommien mietiskelyihin. No parempi kiekura pöntössä kuin kurat housussa. Tuosta jälkimmäisestäkin on omakohtasiakin kokemuksia hiihtoajoilta, mutta se on liian pitkä juttu nyt kerrottavaksi.

Pönttösouvin ja rensselien vaihon jälkeen lepposaan taisteluun. Saldo: 0.40 h avg 128. Fiilis oli kyllä ihan katossa...valosaa jo yli neljään ja mukava hiipiä Kymijokivartta Myllykylään päin. Koko ajan joutu toppuuttelemaan konetta, haluja ja ehkä kykyjäkin olis ehkä ollu paljonkin enempään, mutta ajattelin säästellä huomiseen kovempaan taistopäivään. 

Löysäilyn jälkeen suihkuun ja ratsain Lahen suunnalle, jossa viettelin aikaa ja virman rahoja koppisulkeisien merkeissä yheksään asti. Kotona vielä rättisulkeisia, mikä on yks näijen ruumiinkulttuurilajien paskamoisimpia sivutuotehommia...Huomenna taas tositoimiin huilipäivän jälkeen...