Käin kattelemassa Astan kanssa Kouvolan Puolimaratonia, kun ei muutakkaa voinnu. Omat ketarat ku on siinä kunnossa, että näillä ei lähiaikoina ainakkaa kilpaa juosta, eikä oikeen muutenkaan.

Kelihän oli lämpötilan puolesta mainijo +10 huitteilla, mutta tuuli otti kiinne kovasti, etenki peesiavuttomiin juoksijoihin Ahlmannin sillan jälkeen loppuosuuvella. Peesiavulliset pääsi pikkusen helpommalla toisten selkijen takana. Kenkkumaista oli nurkissa kyräillä ja katella toisten valmistautumista tossutteluun.

Oma valmistautumine kisaan oli onnetonta ja kaiken muun sonnantonkimisen keskellä olin unohtannu latata vilmiryhmän. Sehän hyyty justiisa ennen lähtövä kun kyttäilin urheilukentän päässä lähtölaukausta. Paras kuva jäi taas ottamati. Sitte vein viliryhmän lattautumaan ruunalle ja ajeltiin Kymnelaaksontien ja radan yhtymäkohille, josta juoksijat nousee radan vierelle.

Siellä oli Pete ja Auvo ja muitaki tuttuja jo kytistelemässä juoksijoijen tulova. Simo Mertanen sieltä keulilla tuli ja Sakkaran Janne heti perässä. Sitte kirkutiiin kurkut suorana ja eturaajat punasena kannustuksija osanottajille ja ajeltiin takas maalipaikalle.

Kisan järjestelyvastuu sirtyy Hakasen Kimmolta jollekulle toiselle, ku Kimmo on muissa touhuissa ens vuonna. Hyvin on homma pelannu jo neljän järjestelykeran jälkeen ja toivottavasti ens vuonna järjestetään kisat myös.

Sittehän niitä juoksijoita alko maaliin lirutella pikku hiljaa kovalla vauhilla. Ekana tuli yleisen sarjan voittaja Simo Mertanen (1:17:28). Kakkosena Marko Mänttäri (1:19:42) ja kolmosena Tero Junkkari (1:20:26).

Sakkaran Janne (1:17:57) M40-sarjan voittaja hienosti kakkosena ja aika jannella petraantu myös edellisestä kerrasta. Mika Majnader (1:22:35) oli M40 4. Petri "Pete" Lindholm (1:28:08) 8. Juha Rantala (1:31:48) 10. juoksi kovan sairastelun jälkeen. Mukava oli nähä myös Paakalan Anssi (1:53:53) kisassa mukana juoksu-urheilusta innostuneena.

M50 sarjan voitti Jakko Penttinen (1:29:47) ja Matti Marttila (1:37:40) oli 4. Pentti Vakkari (1:44:33) 11.

M60 sarjassa Koson Heikki (1:31:41) teki taas taattuva takuutyötä ja voitti sarjan.

Naisten sarjan voitti Henna Myller (1:29:09) ja Petra Muukka (1:37:58) oli 3.

N40 sarjan voitti hienosti Katri Lindroos (1:34:21) ja kummitusEsa oli tikan nakkelussa eikä ollu tännää paikalla.

Caro (1:54:51) oli intoutunnu ja mukaan muutaman tunnin varotusajalla mikä oli hieno juttu eikä tainnu ihka satanen lasissa juosta?

Mie lähen tästä nurkaan häppeemään tätä juoksemattomuuttani.

Tulokst TÄÄLTÄ.

Uunokuvia TÄÄLTÄ.

Onnea voittajille ja kaikille kisaan osallistujille!!!

1305565787_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1305565762_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1305565816_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hakasen Kimmo on hoijellu kisan järjestelyvastuun hienosti. Menestystä tuleviin koitoksiin myös!